Schimbari in structura PNL Iasi. Un senator si un primar au fost pusi in fruntea partidului

Biroul Politic Judetean al Partidului National Liberal, intrunit in sedinta ordinara, a decis astazi, cu unanimitate de voturi, desemnarea senatoarei Mihaela Popa si a primarului comunei Aroneanu Benoni Moruzi pentru functiile de presedinte al organizatiei judetene de femei, respectiv presedinte al Ligii Alesilor Locali.

”Am primit cu mare onoare propunerea colegilor din Biroul Politic Judetean. Am spus mereu ca femeile aduc politicii toleranta, bun simt si respect. Cand violenta si abuzurile impotriva femeilor, sclavia prin munca, traficul de persoane, abandonul scolar si numarul familiilor destramate sunt in crestere, vocea femeii in politica trebuie auzita prin programe si politici publice. Sper ca impreuna cu colegele mele din organizatia Iasi si cu cele de la nivel national sa dam in perioada imediat urmatoare sens tuturor acestor nevoi. Vocea noastra va fi una importanta in programul de guvernare si in echipa care va forma viitorul Executiv al Romaniei”,  declarat senatoarea Mihaela Popa.

”Ma simt onorat de aceasta responsabilitate cu care colegii m-au investit astazi. Am o experienta de 16 ani in administratia locala si cunosc indeaproape problemele cu care se confrunta acest domeniu atat de complex si de complicat. Sunt convins ca impreuna cu ceilalti primari liberali vom fi o voce importanta in dezbaterile privind reforma administratiei publice, generand solutii pe care, mai apoi, parlamentarii sa le aduca in atentia Legislativului si Executivului. Acum, mai bine de un sfert din primariile judetului Iasi se afla in situatia disperata ca la mijlocul anului sa intre in incapacitate de plata din cauza algoritmului de distribuire a fondurilor prin legea bugetului de stat”, a declarat liberalul Benoni Moruzi, primarul Comunei Aroneanu.

Soldatii lui Gigi s-au batut pentru un plocon de 2.000 de euro

Slugile preferate ale bremarelui intemnitat Gigi Nimica se cearta de mama focului si isi dau la gioale de se invarte ala mare in celula. Este vorba de consiglierul Marius Fastaciuc si scafandrul Ionut Dumi, ala de o urmarea pe amanta blonda pe la Cluj. Cica sarmanul Dumi, ramas somer si fara stapan, incearca sa produca un banut ca sa nu caute prin gunoaie. Asa se face ca a dat peste un pont imobiliar, adica peste o bucata de teren pe strada Sf. Andrei, care se potrivea manusa pentru un om de afaceri care construieste in zona. Nu-i nici o coincidenta ca respectivul afacerist este prieten bun cu Fastaciuc. Asa ca, al nostru Dumi i-a livrat pontul lui Fastaciuc, cu conditia ca, la realizarea tranzactiei, sa primeasca 2.000 de epuroi. Numa’ ca, dupa cum spune Dumi, Fastaciuc l-a scos din ecuatie si a bagat banii la tescherea. Tindem sa-l credem pe Dumi, din moment ce Fastaciuc se fastaceste. Adica, nervos din cale afara, Dumi s-a dus peste Fastaciuc si l-a ameninat ca, in cazul in care nu-si primeste banii, incepe sa vorbeasca despre alte combinatii. Imediat, Marius Fastaciuc a bagat mana in buzunar si i-a dat lui Dumi 20 de milioane invechite. Cu ce l-a ameninat Dumi pe Fastaciuc va spunem tura urmatoare, ca si asa ne-am lungit cu vorba.

Copyright Cosmina Blog 2023
Shale theme by Siteturner