O noua revolutie ?

Update : Asta este filmarea în care Serban a fost săltat de către jandarmi şi dus la dubă. În ultima parte, când nu se mai vede, telefonul era în buzunar. Dacă sunteţi atenţi veţi auzi că este întrebat de un jandarm din ce galerie face parte.

În seara asta, prietenul meu Şerban Păun a fost bătut de jandarmi pentru că a avut tupeul să filmeze jandarmii care pur şi simplu măturau oamenii de pe stradă pentru a restabili ordinea publică. Eu am scăpat mai ieftin, am primit doar un baston în burtă. Norocul meu a însemnat ghinionul unui băiat, care de frică, a vrut să între în cazinoul de la Universitate.

Înainte cu 2 ore a transmis live din Piaţa Universitatii. Aproape 500 de oameni au văzut live ce se întâmpla acolo. Ştiu asta pentru că eram lângă el. Şi fără nici un fel de modestie o spun, cred că am fost cam singurii din s.m. care am fost acolo. Şi nu, nu suntem nici martiri, nici nu vrem expunere în felul ăsta. Mulţumesc eu în numele lui (el o s-o facă în momentul în care o să ajungă la un calculator şi o să scrie) pentru toate rt-urile, pentru comentarii, pentru susţinere.

Mâine o să fie un nou protest. Dacă jumate din cei ce au privit transmisia făcută de el vin mâine în Piaţă, şi îşi mai conving 2-3 prieteni să iasă în stradă, înseamnă ceva.

p.s.: filmele în care a fost săltat vor fi postate mâine pe youtube. vor apărea şi aici imediat.

p.s.2: articolul este scris de pe telefon aşa că îmi cer scuze de pe acum pentru eventualele greşeli.

Nu te supăra, ai o ţigară ?

Mă stresează întrebarea asta că-mi vine să-i dau cu sare-n ochi ăluia care mi-o adresează. Şi nu, nu mă refer la cunoscuti, la colegi, la prieteni. Cu ăştia împart ţigările pentru că şi ei le împart cu mine. Mă refer la nesimţiţii care cer pe stradă. Am zile în care stau în faţă la Universitate şi se trezesc cel puţin 2-3 într-o pauză să mă întrebe asta. Da’ ce plm frate, scrie pe frutea mea tutungerie ? Aaa, n-ai bani de ţigări. Păi nu fuma. Sau fumează mai puţin. Sau munceşte ca să fumezi. Ai patruj’ de ani, stai şi ceri ţigări pe stradă ? Pe studenţi îi mai înţeleg, cu toate că şi pe ei îi refuz, dar om în toată firea, să ceri ? Dispari mă, că de la mine sigur nu vezi.

Copyright Cosmina Blog 2021
Shale theme by Siteturner