machiaj-simplu-si-natural

Cum faci un make-up natural – Metodă simplă și rapidă

Machiajul natural nu este doar un make-up ci o tehnica ce-ti permite sa fii intotdeauna perfecta lasand iluzia ca nu ai nici macar un pic de machiaj pe fata.

Insa acest tip de make-up este mai greu de explicat decat de realizat, asadar citeste sfaturile utile propuse de echipa eCumSa despre cum se face un machiaj natural. Hai sa vedem, pas cu pas, de ce ai nevoie pentru a realiza un make-up natural si cum se face:

Cum faci un makeup natural – Sfaturi simple

makeup-natural

1.Fond de ten si corector: sunt esentiale pentru a crea baza machiajului si a netezi tenul; pentru a face acest lucru opteaza pentru o nuanta adecvata culorii pielii tale ( daca nu sti cum se alege fondul de ten click aici) sau usor mai deschisa, dar niciodata prea inchisa caci va fi foarte evidenta.

Cum se aplica? Intinde-l bine pentru a obtine un rezultat omogen si imperceptibil.

2.Fard de obraz: prefera-l pe cel in crema caci se intinde mai bine si mai usor pe obraji, iar textura cremoasa creeaza o culoare naturala. Culorile ideale? Roz deschis si piersica.

Cum se aplica? Tamponand cu degetele de-a lungul pometilor si pe partea frontala pentru a obtine un efect natural de obraji roz.

3.Rimel: daca ai parul negru alege rimelul clasic, pe cel negru. In caz contrar, pentru persoanele satene sau blonde este de preferat utilizarea unui rimel in nuante de maro caci „sculpteaza” genele in mod natural.

Cum se aplica? Cu extrema delicatete intrucat scopul este acela de a evita formarea nodurilor ( care ar face vizibil machiajul). Pentru un rezultat optim foloseste periuta curatata de la un rimel care s-a terminat pe post de pieptene pentru gene si/sau sprancene.

4.Fard de ochi: pentru a obtine un machiaj natural foloseste un fard de ochi mat, in pulbere. Culorile ideale pentru un make-up nude sunt nuantele de bej si de gri, de maro deschis si de nucsoara.

Cum se aplica? Se intinde fardul pe toata suprafata mobila a ploapei intensificandu-l spre coada ochiului. Aminteste-ti ca scopul este acela de a crea o umbra delicata care sa intensifice privirea, deci atentie la cantitati!

5.Pentru buze: alege un ruj bej mat sau, pentru un make-up intr-adevar nude, un balsam de buze sau un simplu strugurel.

Cum se aplica? Ajutandu-te cu degetul tamponeaza si ciupeste usor buzele pentru a „trezi” culoarea naturala a acestora.

Practica si, in cateva miscari, vei obtine un make-up natural… un machiaj care e, dar nu se vede, ideal pentru orice ocazie.

Copyright Cosmina Blog 2023
Shale theme by Siteturner