tehnici marirea penisului exercitii

Intelegerea – cheia pentru o marire a penisului de succes

Se spune ca cunoasterea este putere, și nicăieri nu este mai adevărat decât la marirea penisului. Nu are nici un sens sa îți apuci și să-ți tragi penisul (înafara punctului de vedere al placerii) dacă nu știi cum funcționează tot ce faci. Fără o înțelegere de baza a fiziologiei, nu vei obtine rezultatul dorit.

Va fi ca și cum ai încerca sa repari motorul unei mașini fără sa cunoști mecanica de baza – te vei prosti ore întregi, dar în sinea ta știi ca nu vei ajunge nicăieri.

Deci, sa elucidam misterul: se poate realiza marirea penisului fara faloplastie?

Marirea penisului fără recurgerea la chirurgie (lucru ce oricum nu funcționează, din cate spun unii)  este un simplu caz de mecanica: stresati suficient țesutul penisului potrivit și acesta va crește… în felul asta vei avea un penis mai mare. Din fericire, nu sunt atât de multe tipuri de tesuturi ce trebuiesc dezvoltate pentru a-ți face penisul sa crească, acest lucru se face bineinteles, prin exercitii.

Vezi aici o lista cu exercitii pentru marirea penisului.

Ca sa fiu precisa, sunt doar doua:

1. Intinderea tesutului Tunica Albuginea

Este tesutul subtire ce inconjoara camerele penisului erectil de sub piele. Ganditi-va la membrana subtire al unui carnat, ce tine toata carnea la un loc, ceva de genu arata si penisul, daca ar fi sa indepartam pielea.

Problema cu Tunica albuginea este ca restrange cantitatea de sange ce face ca penisul sa se umfle in timpul erectiei. Este dura si nu foarte elastica. Cand ai o erectie, acel tesut se comporta ca un perete inflexibil, pur si simplu previne intrarea de mai mult sange…lucru ce restrange dimensiunea erectiei.

Si totusi, sunt sigur ca sunteti de acord cu mine, va permiteti sa trageti ceva mai mult sange in penis cand aveti o erectie…nu e ca si cum ati lesina din cauza presiunii slabe a sangelui. Dar acea capacitate extra pentru penisul tau va face o diferenta enorma in dimensiunea penisului tau.

 

Vrei sa ai un penis ce arata ca 2 doze de Pepsi puse una peste cealaltă?  Trebuie sa întinzi Tunica albuginea, pentru ca penisul tău să se umfle precum rotile unui monster truck.

2. Intinderea ligamentului suspensor al penisului

Exercițiile pentru penis sunt restrictionate, în particular, de un singur factor: un ligament (cunoscut sub numele de ligament suspensor) ce ataseaza penisul de peretele osului pubian. Ligamentul suspensor este un lucru bun, asemenea unei centuri de siguranța ce tine totul la locul lui.

Problema este ca la majoritatea barbaților, este precum centura de siguranța de la un Mazda MX5 – este prea scurta și enervant de restrictiva. Asta din cauza ca sunt câțiva cm de penis ce continua în interiorul corpului tău – iar acel ligament blochează tot acel penis în interior.

Dar când începi sa întinzi acel ligament suspensor în mod sistematic, un lucru miraculos se întâmpla…ca și cum ai mai dai drumul la acea centura de siguranța stransa și poți respira ceva mai ușor, când întinzi ligamentul suspensor, câțiva centimentrii din membru se pot intinde înafara corpului tău.

Nu face nimic rău, tot ce face este sa elibereze acei câțiva centimentrii de penis ce nu ar trebui să se ascundă în spatele osului pubian. Și nu, ai mai multă elasticitate în pielea penisului decât ai nevoie.

Asta este: acestea sunt cele doua procese mecanice pe care le poți exploata pentru a mari dimensiunea penisului fără operație. Apropo de operatie, aici gasesti un articol foarte bun, scris de specialisti in domeniu.

tehnici marirea penisului exercitii

Nu ma crezi?

Nu pot face nimic mai mult înafara de operația pentru penis, pentru a te face sa crezi…am făcut aceste exerciții timp de 3 luni și am adaugat aproximativ 5 cm la mărimea penisului.

Cum aplic aceste principii pentru marirea penisului?

Prin simpla aplicare a unei forte constante de intindere asupra penisului timp de câteva luni.

Desigur mai sunt unele metode prin care îți poți mari penisul…de la metodele ineficiente și foarte periculoase, pana la cele aprobate medical. E foarte ușor de ghicit pe care le recomandam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright Cosmina Blog 2023
Shale theme by Siteturner