geaca-denim-pentru-iarna

Geci denim 2021- top modele în tendinţe

Atunci când vine vorba despre cele mai frumoase modele de geci de blugi ale anului 2021- un lucru e sigur- vrem cât mai multe in denim închis la culoare, bleumarin, roz sau negru sau cu un model prespălat, geaca din denim are în acest nou sezon cele mai frumoase modele şi culori, dar şi detalii pentru a veni cu o alură mai casual şi mai vintage pentru toate ţinutele tale.

Deoarece vremea răcoroasă nu este gata să ne părăsească, se pare că nu avem cum să ne despărţim de cele mai lejere şi cele mai în vogă modele de geci din denim. E bine sa ne gandim nu doar la pantofii pe care ii purtam, ci si la geaca in aceasta perioada.

Chiar dacă geaca din denim a fost foarte în vogă în anii 1980 şi a fost cea mai frumoasă piesă vestimentară a anilor 1990, în anul 2020, aceasta a rămas intactă. Am putea spune chiar că este ca un dinozaur al modei. Această piesă de bază din garderobă traversează deceniile fără să ia un rid şi se « împodobeste » cu cele mai frumoase detalii şi culori ale acestui sezon.

geci-denim

Nuanțele închise de geci denim

Se pare că mai mult ca niciodată, modelele prespălate sunt foarte în voga. Alături de un model în nuanţe de alb imaculat şi de geaca din denim neagră, foarte rafinată, nuanţa de albastru deschis arată cel mai bine pe geaca din denim.

Dar asta nu înseamnă că cele în nuanţe inchise, brute şi cu detalii contrastante nu sunt frumoase. Gulerul clasic este cea mai bună alegere.

Se pare însă, că gecile din denim au mai mulţi aşi în mânecă. Pe lângă versiunea sa scurtă, mai poţi alege o jachetă lejeră din denim cu imprimeu logo, cu o croială amplă pentru cele mai frumoase ţinute boyish. În schimb, cele mai lungi, cu un cordon de legat în talie sunt cele mai elegante.

Pentru un efect « so eighties » garantat, poţi alege un model de geacă din denin cu un model cropped cu buzunare pe piept. Cea în nuante mai deschise sau cu un efect prespălat arată cel mai bine.

Dar, mai mult ca niciodată, cele mai frumoase modele de geci din denim arată cel mai bine în nuante de pastel. Nuanţe de roz pudrat, de galben, de verde sau de lila… dar şi nuanţele mai puternice de roşu sau de corail, arată cel mai bine alături de o pereche clasică de jeanşi.

Foarte în vogă în acest an sunt gecile din denim cu broderii, cu patchuri sau cu tot felul de imprimeuri. Cu acest model ai nevoie de o tinuta mai sobră, pentru a fi sigură că ieş în evidenţă.

Copyright Cosmina Blog 2023
Shale theme by Siteturner